Wonen aan de rand - en toch zo centraal

Spuifront is een wijkje dat aan twee kanten grenst aan het water. Aan de voorkant stroomt het Spui, aan de zijkant raakt Spuifront aan de jachthaven. Wonen op deze plek voelt als wonen in een levend schilderij. Scheepvaartverkeer laat het beeld van het Spui er elke keer weer anders uitzien. De bedrijvigheid in de jachthaven brengt weer gezelligheid met zich mee.

Vanuit de appartementengebouwen aan het Spui reikt het uitzicht kilometers ver: over het water van Spui, de Beerenplaat en de Oude Maas. Maar ook met twee benen op de grond is het genieten. Wandel over de promenade die langs het Spui komt te liggen en volg de schepen op weg naar onbekende bestemmingen. Loop naar de haven en ervaar de gezellige drukte om een mooie zomerdag. Het is het privilege dat straks heel gewoon en toch zo bijzonder is in Spuifront.

Alles wat u zoekt is hier te vinden

Het is niet het enige wat wonen op deze plek zo bijzonder maakt. In Oud-Beijerland klopt het hart van de hele Hoeksche Waard. Met z’n centrumfunctie huisvest het dorp alles wat u graag binnen bereik heeft. De bekende landelijke ketens naast de kleinschalige lokale specialiteitenwinkels. Horeca te kust en te keur, met restaurants en terrassen die voor u straks al om de hoek beginnen. En meer: scholen, sportverenigingen, events en cultuur. De ligging aan de A29 maakt Oud-Beijerland ook eenvoudig bereikbaar vanuit Rotterdam of Brabant.

Betrokken partijen